onsdag 5 september 2012

Ons 5 sep


Hej på er!Lite info kring matteplan och läxa.Eleverna har fått en matteplan att jobba efter. Ett ex att ta hem och ett som klistrades fast i boken. Tanken med detta är att man ska kunna arbeta med samma arbetsområde och kunna delta mer aktivt vid genomgångar och inte samla på hög. Planen ändrar vi efter behov. Ibland behöver vissa arbeta mer med vissa grundläggande moment och ibland kanske man kör på snabbare.Diagnoserna gör man i en separat bok i skolan.Jag påminner på torsdagen om att ta hem om man känner att man har kvar att göra i planen.Jag kommer att ha tabellförhör på torsdagar, med start nästa torsdag.Vi börjar med multiplikationstabellerna 1-5

Läxorna är framför allt att hänga med i matteplanen och ta hem nån gång i veckan om man behöver.+tabellförhör på torsdagar.


I No har vi börjat med ett område som handlar om värme och temperatur. Idag har vi gått igenom mål och kunskapskrav och gjort lite försök med att mäta temperatur. 


Schema och ny klasslista är på G. 
Lämnar ut tider för utvecklingssamtal på torsdag. Var snälla och skicka tillbaks så fort ni vet så blir det lättare att pussla ihop tiderna. 


Klicka på länken för några bilder: Kamratbanan

Ha det gott/ Annika

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar